Snabb & knaprig sallad som tillbehör eller som bas till något matigare | VeganVän
veganvan

VeganVän

Annons

Snabb & knaprig sallad som tillbehör eller som bas till något matigare

En god sallad till dagens middag förhöjer ju hela måltiden. Här kommer receptet på en av mina favoritsallader. 

 4 personer (använder du salladen som bas så blir det 2 portioner)

  • 1 halv gul lök
  • 1 knippe persilja
  • 1 knippe citronmeliss 
  • 1 zucchini 
  • 2 tomater
  • 2 stora blad grönkål
  • 1 dl solrosfrön
  • Salt & rapsolja

Hacka lök, persilja och citronmeliss smått.


Rosta solrosfröna på spisen. Skär grönkål, tomat och zucchini i mindre bitar. Blanda samman allt och smaka av med olja och salt!


Snabbt enkelt och jättegott! >Här< hittar du ett exempel där jag använt salladen som tillbehör.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
veganvan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats