Så mycket att hinna med! | VeganVän
veganvan

VeganVän

Annons

Så mycket att hinna med!

Men gud hur ska man hinna allt! Som ni ser så rullar bara fantasin för fullt och jag testar en massa underbara recept men också en hel del påhitt. Det mesta går riktigt  bra men finns även den som går lite mindre bra men som sagt oftast väldigt bra.

Sonen fyllde 7 år idag så det började redan i helgen som var med firande. Sen var det firande idag morse och sen blir det mer firande i helgen. Full rulle med andra ord och mycket som ska hinnas med. Har varit helt slut så någon uppdatering fick tyvärr falla bort men nu har jag ju en hel del på lager att blogga om.

Jag kollade igenom mina bilder för att se vad jag inte bloggat om och det var ju massor. Det blir rätt fort det när man ska fota precis allt. Kan ju vara bra att ha liksom. 

Jag har ju bakat surdeg med från grunden och jag vet inte hur många som frågat mig om recept men det är en del. Jag lovar att jag kommer dela med mig av det. Jag lyckades nog med att googla ett väldigt bra grundrecept och sen ett lyckat bakrecept så tro mig nu när jag säger att jag kommer avancera baket ännu mer och testa mig fram till goda bröd för det var så gott!

Nu blir det natti natti!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
veganvan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats