Första gången jag beställer hem från nätet. | VeganVän
veganvan

VeganVän

Annons

Första gången jag beställer hem från nätet.

Detta inlägg är INGET samarbete utan har bara lånat en av deras bilder.

Jag testade igår att beställa hem från en mataffär och jag får det levererat idag. Tycker det är sjukt smidigt att bara klicka hem vad man behöver och sen ringer det på dörren.

Det är också lättare att kolla vad de olika butikerna har utan att behöva springa omkring och leta om det är något som alla kanske inte har. Idag får vi se hur dagens kasse ser ut och är ni intresserade av att veta vilket företag så kan jag såklart dela mig mig av det.

Men i dagens stressade samhälle är det ganska skönt att slippa springa in till affären och man spar ju massor med tid. Jag älskar det redan innan jag ens testat på det färdigt me beställningar var smidig och handlar man bara för en viss summa så kostar det inget extra att få det hemkört så det blir inte dyrare än att gå till affären.

Dessutom är det lättare att hålla sig till det man ska handla för man kan bara söka priskurva och lägga i varukorgen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
veganvan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats